Vores mission

Edda blev grundlagt i 2021, som produkt af Corona-pandemien og tre unge pigers fælles ønske om at bidrage til en massiv forandring i modeindustriens rolle på planeten. Vi indsamler restmaterialer og affald fra hele Europas tekstilindustri, og forvandler det, gennem nytænkning, re-design og godt håndværk, til smukke og tidsløse fashion-pieces. 

Eddas produkter er hvad vi ynder at kalde; Recycled. Handmade. Artwork.

 

Produktion og materialer

Alle vores produkter består af 100% genbrugstektil. Dette betyder at hvert et materiale vi får ind ad døren er unikt, og at samme kvalitet og materiale ikke vil kunne garanteres at findes igen, hvorfor mange af vores pieces er one-of-a-kind.

Edda ønsker at sætte et eksempel for fremtidens designere, ved at vise de utallige muligheder der er for at skabe æstetisk design på et bæredygtigt grundlag. Derfor bestræber vi os på altid at købe ind fra europæiske leverandører, og så er vores produktion selvfølgelig baseret i Danmark. 

 

Limited Editions

Hos os går intet til spilde. Alle rester fra produktionen af vores faste sortiment samles, og bruges til nye kreationer som udgives i Limited Drops, nogle gange om året. Dette koncept gør det muligt for os at udforske nye metoder at udnytte vores materialer på, samt tilføje endnu et step til deres levetid. Disse styles designes på baggrund af de muligheder og begrænsninger det enkelte materiale giver os.