FAQ

Får i udsolgte tasker på lager igen?

Da vores materialer er restgarn har vi ikke mulighed for at skaffe de samme farver igen, og dermed heller ikke mulighed for at lave tasker magen til hinanden. Der findes derfor kun 1 af hver taske, hvorfor de også har hvert sit nummer. Til gengæld kommer der løbende nye taske op på webshoppen, så hold endelig øje!

Hvis du alligevel har forelsket dig i en bestemt farvekombination, eller taske, og vi ikke har noget andet der minder om på webshoppen skal du ikke tøve med at kontakte os på email: kontakt.edda@gmail.com, eller i dm på vores instagram @eddabagss. Her kan vi svare på om vi har mulighed for at lave noget lignende i fremtiden.

Hvornår bliver der sat nye tasker til salg på webshoppen?

Hos edda har vi sommetider meget travlt og nye drops af tasker varierer derfor meget. Vi bestræber os som udgangspunkt på at have nye tasker oppe på webshoppen i hvert fald 1 gang om måneden.

Kan der være en Macbook i jeres tasker?

Vores Strolling Shopper og Medium Slouchy Bag kan ikke rumme en almindelig 13" MacBook.

Hvis du ønsker en taske der kan dette, skal du gå efter vores Large Slouchy Bag. Denne har plads til en 13" MacBook og mere til. Dog anbefaler vi ikke at fylde nogle af vores tasker for tungt, da de er lavet i bomuld og kan give sig alt efter brug. 

Værd at vide:

Da vores tasker af lavet af restmaterialer fra tekstilindustrien, er det forventeligt at der nogle steder i vores tasker vil forekommer små knuder, eller andre mindre fejl i garnet. Derudover kan kvalitet og tykkelse af de forskellige materialer variere, og to eddabags vil derfor aldrig være identiske på trods af inddeling i modeller. 

Disse faktorer spiller dog ingen rolle i visuelt udtryk såvel som funktion, da alle vores tasker gennemgår et kvalitetstjek af vores team af designere, som garanti for at alle produkter er i orden inden de sendes videre ud i verden.

 

Hvis du ikke fik besvaret dit spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på email, Instagram DM eller via kontaktformularen herunder.